![]() |
![]() |
Trsro için bu kadar emek veripte karşılığını alamayan ve emeklerini hiçe sayıp orijinal isro içeriği çekti diye telif atan gamegami sağolsun YouTube kanalını kapattırdı teliften dolayı. Pvp server içeriği olsa kanalda telif atılabilir ama isro içeriğine telif atmak gerçekten saygısızlıktan başka bişey değil.oto kırma videolarını silmiş sanırım kanalını bulamıyorum nerde bu adam![]()
ama proxy reklamı alarak daha iyisini yaptın arkana yaslan ve batışlarını seyretTrsro için bu kadar emek veripte karşılığını alamayan ve emeklerini hiçe sayıp orijinal isro içeriği çekti diye telif atan gamegami sağolsun YouTube kanalını kapattırdı teliften dolayı. Pvp server içeriği olsa kanalda telif atılabilir ama isro içeriğine telif atmak gerçekten saygısızlıktan başka bişey değil.
Buradayım ve ağustos 1 den itibaren 70 phbot videosu yeni kanala yüklenecek. Günde 3 video olacak.oto kırma videolarını silmiş sanırım kanalını bulamıyorum nerde bu adam![]()
Duygularıma tercümansın…Trsro için bu kadar emek veripte karşılığını alamayan ve emeklerini hiçe sayıp orijinal isro içeriği çekti diye telif atan gamegami sağolsun YouTube kanalını kapattırdı teliften dolayı. Pvp server içeriği olsa kanalda telif atılabilir ama isro içeriğine telif atmak gerçekten saygısızlıktan başka bişey değil.
Bu zamana kadar almadık. Güvendiğim bir firma. Çoğu epin sitelerinde yerini alıyor şuan.ama proxy reklamı alarak daha iyisini yaptın arkana yaslan ve batışlarını seyret![]()
Scripti bulunca konuyu açacağımevet bende dün gördüm etkinlikden sonra from güncellenicek yazıyodu ama bulamıyorum