Merhaba Bir Konuda Yardıma Ihtiyacım Var.

bepss44

Üye
Tepki
2
nereye konu açaçagımı bilemediğim için tanısma sohbete açtım. arkadaslar benim 4 çarım var tr sroda 2 tanesi evdeki pc de açık 2 tanede işyerine laptop götürdüm orda açık uzak masaüstü bağlantısı ile hallediyorum evden işyerindeki laptopa bağlanıyorum. tek sıkıntım laptop kapağını kapattığımda phbottan istediğim her işlemi yapabiliyorum fakat laptop kapağı kapalı iken client açamıyorum hiç bir şekilde kapagı açınca evdeki pcden sorunsuz bir şekiilde client açabiliyorum. tüm ayarlara baktım ama kapak kapalı iken client neden açamıyorum bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
3,564
nereye konu açaçagımı bilemediğim için tanısma sohbete açtım. arkadaslar benim 4 çarım var tr sroda 2 tanesi evdeki pc de açık 2 tanede işyerine laptop götürdüm orda açık uzak masaüstü bağlantısı ile hallediyorum evden işyerindeki laptopa bağlanıyorum. tek sıkıntım laptop kapağını kapattığımda phbottan istediğim her işlemi yapabiliyorum fakat laptop kapağı kapalı iken client açamıyorum hiç bir şekilde kapagı açınca evdeki pcden sorunsuz bir şekiilde client açabiliyorum. tüm ayarlara baktım ama kapak kapalı iken client neden açamıyorum bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Uyku moduna alıyordur laptopun. Almıyorsada, internet bağlantını bile kesebilir. Laptopun kapağını kapatma hocam, laptop zaten ısınır zararlı bir hareket laptopta oyun varken laptop kapağını kapatmak.

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
B

bepss44

Üye
Tepki
2
uyku modunu vs kapattım kapagı kapatınca hiçbirşey yapma seçili serin bi yerde duruyor laptop ısınma sorunu yok fakat kapak kapatabilirsem ortalık yerde durmicak. göz önünde olmuyor böyle. sanki laptop kapagını kapattığımda ekran kartı işlem yapmıyor. yada ekran kartı devre dışı kalıyor gibi varsa bilgisi olan cok sevinirim.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar