Muhtemelen Sıkıştı Hatası

dolunay74

Üye
Tepki
10
merhabalar. koşul ayarladım. special good box doldukça şehre dönüp kervan çekmesi için. 8 li ptnin 6sında çalışıyor 1 tanesinde job kıyafeti giyip kasılma alanı değiştirdikten sonra dw ışınlandığı yerde yani etrafında hiç bişey olmamasına rağmen muhtemelen sıkıştı - koordinata geri dönülüyor hatası veriyor. diğeri de botta hiç bişey yazmamasına rağmen ışınlanma yerinde yani aynı yerde duruyor sadece. normalde böyle bişey yoktu birden bire başıma geldi bilgisi olan var mı?

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
5,502
merhabalar. koşul ayarladım. special good books doldukça şehre dönüp kervan çekmesi için. 8 li ptnin 6sında çalışıyor 1 tanesinde job kıyafeti giyip kasılma alanı değiştirdikten sonra dw ışınlandığı yerde yani etrafında hiç bişey olmamasına rağmen muhtemelen sıkıştı - koordinata geri dönülüyor hatası veriyor. diğeri de botta hiç bişey yazmamasına rağmen ışınlanma yerinde yani aynı yerde duruyor sadece. normalde böyle bişey yoktu birden bire başıma geldi bilgisi olan var mı?
Phbot arada sapıtıyor hocam. Kasılma alanı kısmından samarkandı vs devre dışı bıraktıysan aç tekrardan. Işınlanmaz yoksa

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
D

dolunay74

Üye
Tepki
10
Phbot arada sapıtıyor hocam. Kasılma alanı kısmından samarkandı vs devre dışı bıraktıysan aç tekrardan. Işınlanmaz yoksa
teşekkürler cevap için. onlar tikli değil. botu durdurup başlatınca düzeliyor. ama job kıyafetle ilk döngü yapacağı zaman muhtemelen sapıtıyor. anlamadım gitti ben de

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar