Ph Bot Kullanıcı Dogrulama Hatası

hmk2541

Üye
Tepki
8
bu hatayı alıyorum guncelleme yaptım bot guncell dıyor managerden oyunada baktım oda guncel ınternetı yenıden kurdum duzelmedı yasayan ve cozebılen var mı sorunu ? ph hatası.png

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
H

hmk2541

Üye
Tepki
8
başka bir yerden alıntı !!!!
Bendede aynı hata var çözmeye çalışıyorum. Bakımdan sonra oldu.

böyle bir şey diyordu anlamadım ne demek istediğini
Hiç bir şekilde bind ip kullanmayın. BindIP dediğim şeyde bilgisayarınızda hamachi ve normal internetiniz var diyelim bot ben hangi ip üzerinden çalışayım diye sizlere ip seçtirdiği bir alan var ilk kurulumda bu ipyi phbot.iniden bulup silin ip olmadan kullanın büyük ihtimal çözülür.
Netiniz kopar gelir bu gibi şeylere yol açar birde ek olarak hwid resetlemenizi tavsiye ederim.

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
4,533
başka bir yerden alıntı !!!!

böyle bir şey diyordu anlamadım ne demek istediğini
Hiç bir şekilde bind ip kullanmayın. BindIP dediğim şeyde bilgisayarınızda hamachi ve normal internetiniz var diyelim bot ben hangi ip üzerinden çalışayım diye sizlere ip seçtirdiği bir alan var ilk kurulumda bu ipyi phbot.iniden bulup silin ip olmadan kullanın büyük ihtimal çözülür.
Netiniz kopar gelir bu gibi şeylere yol açar birde ek olarak hwid resetlemenizi tavsiye ederim.
Sorunu Ryana ilettim ve çözüyoruz. Birazdan link ile dosya vereceğim onu indirip phbot klasörünün içerisine atacaksınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar