Phbot Dosya Kurulumu

thguardian

Üye
Tepki
5
Merhabalar, phBot'ta kurulum yapmak istediğimde tam olarak kurulum yapamıyorum, yaşadığım problem ektedir. Daha öncesinde phBot'u rahat ve sorunsuz şekilde kullanmış, ancak daha sonrasında botu kullanmayı bırakmıştım. Bir süre geçip tekrar kurmak istiyorum, ancak böyle bir problem yaşıyorum. PC'ye format atılmadı. Daha önceki Microsoft C++ vs programları halen kurulu. Ancak hangi siteden installer indirip kursamda, hiç bu menüyü geçemedim. Yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olmaları harika olur. Şimdiden teşekkürler
iyi forumlar 1738694839288.png

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
4,006
Merhabalar, phBot'ta kurulum yapmak istediğimde tam olarak kurulum yapamıyorum, yaşadığım problem ektedir. Daha öncesinde phBot'u rahat ve sorunsuz şekilde kullanmış, ancak daha sonrasında botu kullanmayı bırakmıştım. Bir süre geçip tekrar kurmak istiyorum, ancak böyle bir problem yaşıyorum. PC'ye format atılmadı. Daha önceki Microsoft C++ vs programları halen kurulu. Ancak hangi siteden installer indirip kursamda, hiç bu menüyü geçemedim. Yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olmaları harika olur. Şimdiden teşekkürler
iyi forumlar Ekli dosyayı görüntüle 503
İnstall kısmı böyle solukmu kalıyor ? Görev yöneticinde phbot olmadığına dikkat edin.

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
T

thguardian

Üye
Tepki
5
Evet bu şekilde sönük kalıyor, PC resetleyip denedim, yine aynı

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
T

thguardian

Üye
Tepki
5
Bir installer bulmustum, onfada minimap vs vs dosyalar eksikti, botu tam fonksiyonlarıyla kullanamadım

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
T

thguardian

Üye
Tepki
5
Yok, driver'larım vs vcredits'lerim yüklü ve güncel

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
T

thguardian

Üye
Tepki
5
Bilgisayarda mbot-sbot-vsro-isro vs gibi tüm dosyaları açabiliyorum, birtek phbot sıkıntılı

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
4,006
Herhangi bilgisi olan yok galiba, UP
Bence format atmayı denemelisin. Çünkü bazı dosyaların bozulmuş gibi duruyor. Defender ve virüs programların kapalıysa, vcreditc x64 dll dosyaların tamsa. Her türlü yükleyebilmen gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar