Phbot Ortak Olmak?

Tepki
2
Yıllar sonra oyunu oynamak istiyorum fakat phbot için ücret ek olarak premium ücreti vermek zorundayı diye düşünüyorum dün 2 saat denedi fakat girmedi. Girsede botum yoktu.

phbot ortak olmak riskli mi? Hesabımın bilgilerini alabilir mi? Diğer kullanıcılar ve kaç ortak oluyor, ortak ile kaç tlye kadar maliyeti minimalize etmiş olurum?

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
6,137
Yıllar sonra oyunu oynamak istiyorum fakat phbot için ücret ek olarak premium ücreti vermek zorundayı diye düşünüyorum dün 2 saat denedi fakat girmedi. Girsede botum yoktu.

phbot ortak olmak riskli mi? Hesabımın bilgilerini alabilir mi? Diğer kullanıcılar ve kaç ortak oluyor, ortak ile kaç tlye kadar maliyeti minimalize etmiş olurum?
Selamlar. Ben PhBotumu VatanGame üzerinden alıyorum. Davet Linkim:

PhBotu 3 pc'de kullanabilirsiniz. Yani 3 kişi. Güvenilir ortaklar bulursanız problem olmaz.

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
P
Tepki
2
Güvenilir ortak derken, nasıl bir sorun olur? Ben alsam 2 kişi daha bulsam internet üzerinden arkadaşların hesap bilgilerini vb. Göremiyorum dimi?

ben birine ortak olsam ortaklıktan atabilir veya şifresini mi değiştirebilir?

gaiusthad

Üye
Tepki
4
3 kişiye kadar ortak kullanabilirsiniz, her hangi bir problem olmayacaktır. Kimse kimsenin oyun hesap bilgilerine bot üzerinden erişemez. Botun şifresini değiştirmek, ortaklıktan atmak... gibi bayağı ve ucuz eylemlere başvuracak böyle bir kişi varsa şayet hiç durmasın çamaşır ipiyle kendisini boğsun .)

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
P
Tepki
2
Teşekkürler yardımlarınız için

Ortak arayan varise 4 Haftalık phbot aldım isteyen varsa 2 kişi kullanabiliriz.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
P
Tepki
2
Phbot ortak arayan varsa ulaşabilir 22 günlük aktif vardır. Tek kullanıcı benim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar