Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. karakteri açarken bu sorunu alıyorum. ayrıca ph bot.ini deki bot ve oyun numaralarını yazdıktan sonra kaydetmeme rağmen siliniyor. bu sorun hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 652
2. karakteri açarken bu sorunu alıyorum. ayrıca ph bot.ini deki bot ve oyun numaralarını yazdıktan sonra kaydetmeme rağmen siliniyor. bu sorun hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
oyun yerel disk c games e kurulu, botu da dosya konumundan kopyaladım, arka planda da hiçbirşey yok tertemiz, bu 1,2,3 diye numaralandırdıgın yerleri de klasör ismi/1 yapıyorum kaydediyorum oyuna girdikten sonra siliniyor bununla alakalı olabilir mi.
2 gundur 3 saatır ugrasıyorum. botu sıldım oyunu tekrar yukledım her dedıgını yapıyorum bır turlu olmuyor media pk hatası verıyor. rusca oyuna gırmeye calıstım oda olmadı dc atıyor karakterler gırınce bot hata verıyor