Russroya Giriş Yapamıyorum

turgutt

Üye
Tepki
5
Bendede 1 karakter giriyor diğerleri karakter seçimde duruyor ellede başlamıyor ama 1 çar girmişti

alidmr2500

Üye
Tepki
2
ben phbotla giriş yaptığımda karakter seçme ekranında seçim yaptırmıyor. kendim seçmeye çalıştğımda da olmuyor
aynı problem bende de var kanka sımdı hıc acmıyor oyunu sacma sacma olaylar oluyor anlam veremıyorum botları manajerı ve clıentlerı herseyı kapattım. Tekrar gırmeye calıstım. charların hepsı yatmıs yerde beklıyor pc ınternet baglanıtsı kestım yıne gıtmıyorlar. Sasırdım kaldım.

turgutt

Üye
Tepki
5
Beyler varmı bir gelişme benim semer deki çarlar giriyor ama roc takiler karakter seçme ekranında kalıyor. Bide siteye girerken whatsapp bannerı geliyordu artık gelmiyor whatsapp grubu yokmu yada telegram

turgutt

Üye
Tepki
5
Beyler varmı bir gelişme benim semer deki çarlar giriyor ama roc takiler karakter seçme ekranında kalıyor. Bide siteye girerken whatsapp bannerı geliyordu artık gelmiyor whatsapp grubu yokmu yada telegram
Şuan roctaki çarlardan sadece 1 tanesi girdi diğerleri girmiyor. Ama kasanlar var hala oyunda

turgutt

Üye
Tepki
5
Arkadaşlar tekrar bilgi vermek istiyorum. Şuan çarların kastığı slota gittim çarlar oyunda ve yerde ölü olarak gözüküyor. Ama ben bilgisayarı yeni açtım yani oyundan çarları atmamış aksine dünden beridir yerde ölmüş durumda çarlar. Hatta slota giderken diğer partilerde ölmüş yerde yatıyor. Oyunda büyük bir sıkıntı var. Servera reset gerek bence çarlar içerde gözüküyor.

omiconius

Üye
Tepki
4
@turgutt bende aynı problemi yaşıyorum hesaplar slotta ölmüş yerde yatıyor gözüküyor ve sadece 1 hesap giriyor.. bu konuda ne yapabiliriz yardımcı olabilecek var mı ?

brkninci

Üye
Tepki
1
beklemekten başka çare yok dunden beri bende giremiyordum. yorumları gorunce sıkıntı benlık degıl anladım.

omiconius

Üye
Tepki
4
@brkninci acaba cleric olan biri varsa çarları slotta kaldırsak düzelir mi deneyebileceğimiz kimse var mı ? oyun içi pm /w Tunga

edirneli22

Üye
Tepki
15
dün maneger dan başlat yaptığımda charlar giriş ekranında kalıyordu aksam botu ve manegerı güncelledim şimdi manager botu acıp kapatıyor güncelleme yapınca böyle oldu oyun sıkıntılı diye mi böyle yapıyor acaba

aradabir

Üye
Tepki
1
Gençler 4Game CIS üzerinde oyunu başlattığınız butonun sağında bir lokma anahtarı var. Ona tıklayıp açılan menüde 2 seçenekten alttakini seçerseniz oyun dosyalarınızı onarır. Onardığı dizindeki sro düzeliyor. Bu sayede girebilirsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar