- Tepki
- 28
Beğeni butonunu kullanmayı unutmayın lütfen 
5 Adımda script çizmeden istediğin kasılma alanına git.
Evet arkadaşlar. Ben uzun zamandır kullanıyorum fakat bilmeyen çok kişi varmış. Bilmeyenlerin çok işine yarayacak bilginize.
Bilgi paylaştıkça güzeldir...
1. Görselde olduğu gibi Phbot üzerinden "Kasılma Alanı" kısmına gelip, kullandığımız "Yeni Kasılma Alanı" kısmını sağ tıklayıp "Canavar Seçimi" kısmına geliyoruz.
2. Görselde olduğu gibi bir pencere açılıyor.
DipNot : Eğer yakınızda bir alana gitmek istiyorsanız (slot kaydırma) . Biraz uğraştırıcı olsa da Poziyon alıp , aldığınız pozisyonun kordinatına göre Phbot üzerinden harita kısmından mavi daireyi görene kadar "Canavar Seçimi" kısmından kordinatları seçebiliriz.
Herkese iyi Forumlar.
5 Adımda script çizmeden istediğin kasılma alanına git.
Evet arkadaşlar. Ben uzun zamandır kullanıyorum fakat bilmeyen çok kişi varmış. Bilmeyenlerin çok işine yarayacak bilginize.
Bilgi paylaştıkça güzeldir...
1. Görselde olduğu gibi Phbot üzerinden "Kasılma Alanı" kısmına gelip, kullandığımız "Yeni Kasılma Alanı" kısmını sağ tıklayıp "Canavar Seçimi" kısmına geliyoruz.

2. Görselde olduğu gibi bir pencere açılıyor.
2. "3" = Hangi mob lvlini istiyorsak onu seçiyoruz veya size en yakın mobları seçebiliyorsunuz.
"4" = Seçtiğiniz moba ait tüm kordinatlar çıkıyor. (Bunlar genellikle spawn noktalarıdır.)
"5" = Kaydet diyip ekranı kapatıyoruz ve yeni kasılma alanımız hayırlı olsun.
"4" = Seçtiğiniz moba ait tüm kordinatlar çıkıyor. (Bunlar genellikle spawn noktalarıdır.)
"5" = Kaydet diyip ekranı kapatıyoruz ve yeni kasılma alanımız hayırlı olsun.

DipNot : Eğer yakınızda bir alana gitmek istiyorsanız (slot kaydırma) . Biraz uğraştırıcı olsa da Poziyon alıp , aldığınız pozisyonun kordinatına göre Phbot üzerinden harita kısmından mavi daireyi görene kadar "Canavar Seçimi" kısmından kordinatları seçebiliriz.
Herkese iyi Forumlar.
Son düzenleme: