BloodSeeker
Üye
- Tepki
- 4
İyi günler arkadaşlar . Oyuna tekrar başlamak istiyorum , 8 li pt için ortalama bir fiyatta hazır sistem almayı düşünüyorum . Öneri ya da bilgilendirme amaçlı yazarsanız sevinirim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hocam masaüstüde olur laptopta. Yeni nesil i3 bile işini görürİyi günler arkadaşlar . Oyuna tekrar başlamak istiyorum , 8 li pt için ortalama bir fiyatta hazır sistem almayı düşünüyorum . Öneri ya da bilgilendirme amaçlı yazarsanız sevinirim
Burdan link atabiliyor muyuz reklama falan giriyor mu hocamHocam masaüstüde olur laptopta. Yeni nesil i3 bile işini görür
Sistem linki atabilirsin girmez hocamBurdan link atabiliyor muyuz reklama falan giriyor mu hocam![]()
İşlemci:Intel Core i5İşlemciSistem linki atabilirsin girmez hocam
Aslında yeter. 8 charın hepsininde full client sürekli açmazsın zaten.İşlemci:Intel Core i5İşlemci
Modeli:Intel Core i5 7400
Ekran Kartı Chipset:AMDAMD
Ekran Kartı:8GB Radeon RX 580
Ram Kapasite:16GB
SSD Kapasitesi:512 GB
Monitör Boyutu:27'' Curved
RAM Tipi: DDR4
Kasa Tipi:ATXPSU
Güç Değeri:500 W
Gibi mi ?
Bu masaüstüydü hocam . Aslında senin önerebileceğin 40-50 bütçe arası bir laptop varsa bayramdan sonra oyunda yanındayımAslında yeter. 8 charın hepsininde full client sürekli açmazsın zaten.
Ben MSI Katana 17 B13V laptop aldım. 55 e almıştım 6-7 ay önce. 4500 mz 32 gb ram 17.1 ekran genişliği 4070 gtx ekran kartı. 50 char clientte açar banamısın demez bir laptop. Bütçen varsa taksitle al derim. Asus rog strix ile aynı fiyattı. O 16 gb 4300 ve 15.1 ekrandı. Bu 32 gb 4500 ve 17.1 ekrandı MSI aldım ve soğutması inanılmaz başarılı bir laptop. Öneririm. Russrodayım, proje gelene kadarda orada olacağım gibi duruyor.Bu masaüstüydü hocam . Aslında senin önerebileceğin 40-50 bütçe arası bir laptop varsa bayramdan sonra oyunda yanındayım![]()