Gfxfilemanager Dll Hatası Veriyor Bu Nedir? Çözebilen Var Mı?

edirneli22

Üye
Tepki
12
ben sabahtan aksama kadar uğrastım olmadı kafayı yiyecektim en sonunda yaptım 8 tane oyun klasörünü oyunun yüklü olduğu games klasöründe çoğalt masa üstünde değil ben masaüstüne kopyala yapıstır yaparak çopalttım olmadı masaüstünde ki phbota da sağ tıkla dosya konumunu ac ptbot hangi klasörde yüklüyse onuda orda aynı yerde çoğalt 8 tane yap ayriyetten ben çözümü böyle buldum

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
5,502
ben sabahtan aksama kadar uğrastım olmadı kafayı yiyecektim en sonunda yaptım 8 tane oyun klasörünü oyunun yüklü olduğu games klasöründe çoğalt masa üstünde değil ben masaüstüne kopyala yapıstır yaparak çopalttım olmadı masaüstünde ki phbota da sağ tıkla dosya konumunu ac ptbot hangi klasörde yüklüyse onuda orda aynı yerde çoğalt 8 tane yap ayriyetten ben çözümü böyle buldum
Zaten normal kurulumu bu. Konuda 8 ayrı klasör yapıyoruz her bir için. Bu hatayı alanlar dosyaları ayırmıyor. Aynı dosya ile 8 char girmeye çalışıyor.

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
G

gnr07xd

Üye
Tepki
5
Hayır ben 8 karakter sokmaya çalışmıyorum ki, direkt oyunu indirir indirmez ilk bota girişte bu hatayı veriyor. tam hata fotoğrafı da bu lütfen bunu birisi çözmeme yardım etsin ya

Adsız.png

meto

Üye
Tepki
1
çözüm bulabildin mi ? :D bende aynısı oluyor

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
5,502
Virüs programı açıksa silmiştir. Oyunu tekrar yükleyin arkadaşlar.

turgutt

Üye
Tepki
5
Hayır ben 8 karakter sokmaya çalışmıyorum ki, direkt oyunu indirir indirmez ilk bota girişte bu hatayı veriyor. tam hata fotoğrafı da bu lütfen bunu birisi çözmeme yardım etsin ya

Ekli dosyayı görüntüle 572
Bu hata bende de var sadece 1 client giriyor. 8 farklı silkroad klasörü ve 8 farklı bot klasörü yaptım hepsinin yolunu ayrı ayrı verdim /1 /2 /3 gibi sonrada managerdan botların yollarını ayrı ayrı verdim /phbot1 /phbot2.... gibi ama sadece 1 client açıyor diğer clientlerde böyle hata veriyor.

turgutt

Üye
Tepki
5
Hocam botları managersiz açınca giriyor herhangi bir hata vermiyor. Sanırım managerde yanlış yaptığımız birşey var. Sağ alttaki ayarıda yapıyorum ama başka bir ayar dahamı var. Şuanlık yarı yarıya çözdüm. Manager siz 8 çar giriyor ama manager nasıl yapacaz anlamadım?

turgutt

Üye
Tepki
5
ahhh yok böyle bişey ya BEN ÇÖZDÜM

Biz managerde phbot yolunu gösteriyoruz tamam ama oradaki o küçük tik e basmadığımız için olmuyor offff şimdi çözdüm çarların ayarı yarına kaldı.

1745788501537.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar