![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zaten normal kurulumu bu. Konuda 8 ayrı klasör yapıyoruz her bir için. Bu hatayı alanlar dosyaları ayırmıyor. Aynı dosya ile 8 char girmeye çalışıyor.ben sabahtan aksama kadar uğrastım olmadı kafayı yiyecektim en sonunda yaptım 8 tane oyun klasörünü oyunun yüklü olduğu games klasöründe çoğalt masa üstünde değil ben masaüstüne kopyala yapıstır yaparak çopalttım olmadı masaüstünde ki phbota da sağ tıkla dosya konumunu ac ptbot hangi klasörde yüklüyse onuda orda aynı yerde çoğalt 8 tane yap ayriyetten ben çözümü böyle buldum
Bu hata bende de var sadece 1 client giriyor. 8 farklı silkroad klasörü ve 8 farklı bot klasörü yaptım hepsinin yolunu ayrı ayrı verdim /1 /2 /3 gibi sonrada managerdan botların yollarını ayrı ayrı verdim /phbot1 /phbot2.... gibi ama sadece 1 client açıyor diğer clientlerde böyle hata veriyor.Hayır ben 8 karakter sokmaya çalışmıyorum ki, direkt oyunu indirir indirmez ilk bota girişte bu hatayı veriyor. tam hata fotoğrafı da bu lütfen bunu birisi çözmeme yardım etsin ya
Ekli dosyayı görüntüle 572