Manager Client Açmıyor

azata07

Üye
Tepki
4
Manager da tüm ayarların doğru olduğuna eminim. Botu başlattığım zaman
4game Data 'UserProfile' by key(s) '@gmail.com
' (String) not found adında bir hata alıyorum ve client başlamıyor (e-postayı gizledim). Bundan ayrı olarak 4game üzerinden başlattığım zaman ayrı sunucudaki bir çarim DC yiyor. 8 ID var herhangi birini başlattığım zaman diğer sunucudaki aynı çar DC yiyor. Dosyayı kullanmadığım sro klasöründe kopyaladım phbot yollarını sro yollarını hepsini ayarladım. Nasıl çözerim bu sorunu. Help Pleasee

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
6,048
Manager da tüm ayarların doğru olduğuna eminim. Botu başlattığım zaman
4game Data 'UserProfile' by key(s) '@gmail.com
' (String) not found adında bir hata alıyorum ve client başlamıyor (e-postayı gizledim). Bundan ayrı olarak 4game üzerinden başlattığım zaman ayrı sunucudaki bir çarim DC yiyor. 8 ID var herhangi birini başlattığım zaman diğer sunucudaki aynı çar DC yiyor. Dosyayı kullanmadığım sro klasöründe kopyaladım phbot yollarını sro yollarını hepsini ayarladım. Nasıl çözerim bu sorunu. Help Pleasee
Hocam 1 ID ile 1 sunucu deneyin. Neden 2 sunucuda aynı ıd ile oynuyorsunuz ondan yiyro dcleri

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
A

azata07

Üye
Tepki
4
ID ler farklı @JokeGame ayrıca 8 ayrı hesabı denesemde diğer sunucudaki tek çar DC yiyor karışık degil

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
A

azata07

Üye
Tepki
4
aynı sorunu yaşayanlar için 4game üzerinden sro dosyasının hataları düzelte tıklarsanız media clienti silip yeniden yüklüyor ve hata düzeliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar