Aslında olması gereken bu. Eğer botu durdurmaz ise sonraki komutları denemeye çalışacaktır. İçeri girmeyi başarırsa eklenti botu başlatıyor. Bunu çözmenin bir yolu ise koşul oluşturabilirsiniz. Örneğin : Botta değil - şehir (hangisi ise) - parti üye sayısı : 8 ve ise bölümünden bekle (20000) - botu başlat yapılabilir. Bot durunca eğer taşı açmayı başaramaz ise 20 saniye sonra tekrar botu başlatacaktır ve tekrar deneyecektir , eğer bu bekle komutunu koymaz iseniz bekleme süresi olmadığı için taşı açınca içeri giremez çünkü tekrar botun başlamasına sebep olursunuz ve o taşa giriş yapamaz. Bu bekleme süresi arttırılabilir.Merhaba hocam pluginler vs herşeyi buradan indirim kurulum yaptım FGW dolu olunca taşı 1 kere açıyor başkada denemiyor botu durduruyor benmi farklı birşey yapıyorum anlayamadım sizde sorun varmı ?
teşekkür ederim bilgi için bende koşuldan sürekli botu başlat yapıyorum ben plugin içinde direk sürekli deneme yapar diye düşündüğüm için yazdım size kurcalamak istememiştim.Aslında olması gereken bu. Eğer botu durdurmaz ise sonraki komutları denemeye çalışacaktır. İçeri girmeyi başarırsa eklenti botu başlatıyor. Bunu çözmenin bir yolu ise koşul oluşturabilirsiniz. Örneğin : Botta değil - şehir (hangisi ise) - parti üye sayısı : 8 ve ise bölümünden bekle (20000) - botu başlat yapılabilir. Bot durunca eğer taşı açmayı başaramaz ise 20 saniye sonra tekrar botu başlatacaktır ve tekrar deneyecektir , eğer bu bekle komutunu koymaz iseniz bekleme süresi olmadığı için taşı açınca içeri giremez çünkü tekrar botun başlamasına sebep olursunuz ve o taşa giriş yapamaz. Bu bekleme süresi arttırılabilir.
Onun için bir çalışmam var olumlu sonuçlanırsa buradan bilgi vereceğim.teşekkür ederim bilgi için bende koşuldan sürekli botu başlat yapıyorum ben plugin içinde direk sürekli deneme yapar diye düşündüğüm için yazdım size kurcalamak istememiştim.
kral TR_ScriptCommands linkinde bir problem olabilir bi bak istersenEklenti Güncellenmiştir.
- Forgetten World girişinde taşı açamadığı zaman tekrar denemesi için döngü oluşturuldu. (Denenmedi.)
- Forgetten World taşı açıldıktan sonra giremediği zamanlar botu baştan başlatmaya ayarlanmıştır.
- Eğer taş açık ve görünür durumda ise içeri girmesi için düzenleme yapıldı.
Dostlar yapılan iyileştirmeler deneyseldir. Test serverde sorunsuz çalışıyor ancak taşı açmaya çalışmasında ki döngüyü deneyemiyorum. TRSRO'da bu olay var sadece
Herhangi bir hata olması durumunda bana bildirin.
Moderatör arkadaşımıza ilettim linkler tekrardan güncellenecek.İçeriği görmek için begen yanıt ver diyor begendik yanıtladık hala devler sırrı görünmüyor
Yukarıda da belirtiğim gibi moderatör arkadaşımıza ilettim müsait olduğunda güncelleyecek.Hala bekliyorum