Rus Sro Media Pk 2 Açılamadı Hatası

krslmrt61

Üye
Tepki
13
Ekran Görüntüsü (1).png
2. karakteri açarken bu sorunu alıyorum. ayrıca ph bot.ini deki bot ve oyun numaralarını yazdıktan sonra kaydetmeme rağmen siliniyor. bu sorun hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
5,771
Ekli dosyayı görüntüle 652
2. karakteri açarken bu sorunu alıyorum. ayrıca ph bot.ini deki bot ve oyun numaralarını yazdıktan sonra kaydetmeme rağmen siliniyor. bu sorun hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
1-) Bot kopyalama hatası olabilir.
2-) Pc ismi türkce ise Yerel disk C ye kurunca düzelecek.
3-) Arka planda silkroad kalınca yapar.

Bu üçünden biri kesinlikle mevcut. Yaptığında olacak.

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
K

krslmrt61

Üye
Tepki
13
oyun yerel disk c games e kurulu, botu da dosya konumundan kopyaladım, arka planda da hiçbirşey yok tertemiz, bu 1,2,3 diye numaralandırdıgın yerleri de klasör ismi/1 yapıyorum kaydediyorum oyuna girdikten sonra siliniyor bununla alakalı olabilir mi.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    12.5 KB · Görüntüleme: 9
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    6.7 KB · Görüntüleme: 9

brkninci

Üye
Tepki
1
2 gundur 3 saatır ugrasıyorum. botu sıldım oyunu tekrar yukledım her dedıgını yapıyorum bır turlu olmuyor media pk hatası verıyor. rusca oyuna gırmeye calıstım oda olmadı dc atıyor karakterler gırınce bot hata verıyor

brkninci

Üye
Tepki
1
sabah işe gitmedim çözmüş durumdayım az kalsın pc ye format atıcaktım :) bilgisayar , özellikler, gelişmiş ayarları, açılan pencerede gelişmiş, performans ayarlar, veri yürütme engellemesi, sadece önemli windows programları seçili yaptım düzeldi. bende aşağıda ki seçiliydi

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
K

krslmrt61

Üye
Tepki
13
valla ben hala çözemedim. yaptıgın bende zaten seçili durumda . clientsiz giriyorum bu seferde cliente geçmek istedigimde geçmiyor. biraz canımı sıktı açıkcası

• Konu Sahibi
  • Konu Sahibi
Konu Sahibi
K

krslmrt61

Üye
Tepki
13
bende clientler açık kalıyor bundan dolayı yapıyor biri dc verince hepsi gidiyor bu seferde bu hata geliyor arka plan da sro clientler kapanmıyor.

way3535

Üye
Tepki
3
Beyler toplanın çözümü söylüyorum.
kopyaladığınız bot ve sro klasörlerini direkt C:'nin içine atacaksınız Windows program files'ın olduğu yere tabi botu tekrar ayarlamanız gerekiyor rusro konumunu yazmak gibi veya garanti olsun derseniz botlara tek tek kopyalanan silkroad klasörlerini buldurun.
işiniz rast gelsin :)

azizhewal

Üye
Tepki
2
Beyler toplanın çözümü söylüyorum.
kopyaladığınız bot ve sro klasörlerini direkt C:'nin içine atacaksınız Windows program files'ın olduğu yere tabi botu tekrar ayarlamanız gerekiyor rusro konumunu yazmak gibi veya garanti olsun derseniz botlara tek tek kopyalanan silkroad klasörlerini buldurun.
işiniz rast gelsin :)
discord ismini yazr mısın banada bı ayar ceksen 3 gundur ugrasıyom yapamadım

Konu Sahibi
K

krslmrt61

Üye
Tepki
13
Geniş kapsamlı bir anlatım yapar mısın su dertten kurtulalım reis

Konu Sahibi
K

krslmrt61

Üye
Tepki
13
birde direk c nin içine mi program files ın içine mi atacagız reis

Konu Sahibi
K

krslmrt61

Üye
Tepki
13
bilgisayar c program dosyalarının içine attım tek tek yolları seçtim her bot için açılan sro klasörünü de ait oldugu örnegin 1 se 1 deki sro clienti klasörünü seçtim fakat sonuç yine aynı hüsran şimde de ordan çıkartıp senin yazdıgından anladıgım kadarıyla direk c klasörüne atcam birde böyle deneyeceğim bakalım sonuc ne olacak

Konu Sahibi
K

krslmrt61

Üye
Tepki
13
yok malesef hiçbirinde de düzelmedi client açık kalıyor launcher açık kalıyor sürekli bu hata geliyor clienti açıyorum 10 dk sonra yine cok tuhaf valla hiçbir yerde de hata yapmadım

edirneli22

Üye
Tepki
15
silkroadı yüklü olduğu klasörde kopyala yapıstır yap orda coğalt aynı şekilde botuda kendi yüklü olduğu klasörde coğalt o şekilde ben çözümünü bulmustum ilk yüklediğimde bende günlerce uğrasmıstım sinirlerim bozulmustu defalarca sildim yüklemiştim olmadı phbot 1 silkroad 1 eşleşmelerine dikkat et dediğim gibi yaptığında olması lazım

Konu Sahibi
K

krslmrt61

Üye
Tepki
13
yaptım her seferinde arka planda sro client kalmaması lazım ondan bu şekilde yapıyor. malesef yine aynı buna çözüm bulamadım

edirneli22

Üye
Tepki
15
normal şartlar da acık kalmaması lazım senin dediğin nadir de olsa benimde basıma geliyor client arkada acık kalıyor maneger tekrar giriş yapmak istediğinde bu hata geliyor görev yöneticisinden sildiğimde veya pc yeniden baslatınca bir problem kalmıyor ama dediğim gibi bu bende cok nadir oluyor sende sık oluyorsa bir sıkıntı var ama problem nerden kaynaklı bilemedim

Darkness

Üye
Tepki
4
Hocam ne denediysem olmadı bu dediğinizi yaptım. Çözüm oldu. Yapamayan arkadaşlar bu yolu denesinler.
silkroadı yüklü olduğu klasörde kopyala yapıstır yap orda coğalt aynı şekilde botuda kendi yüklü olduğu klasörde coğalt o şekilde ben çözümünü bulmustum ilk yüklediğimde bende günlerce uğrasmıstım sinirlerim bozulmustu defalarca sildim yüklemiştim olmadı phbot 1 silkroad 1 eşleşmelerine dikkat et dediğim gibi yaptığında olması lazım

Konu Sahibi
K

krslmrt61

Üye
Tepki
13
maalesef ben bulamadım yada görmediğim bir yerde hata yapıyorum clientsiz bir şekilde devam ediyorum. arada çözmek için ugrasıyorum hatalı yerde yok çıldırttı valla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar