Sro Jc Planet 300 Silk Harcaması

hayroguler

Üye
Tepki
1
Merhaba,

İsroya tekrardan başlama yeni karar verdim. Youtube videolarında bahsedildiği JC Planet 300 silk harcama mevzusunu 1 Şubattan uygulayın diye önerildi ki 3 ay tek tık atılabilisin diye. Sormak istediğim özellikle ayın ilk günü mü yoksa şuanda alsam 3 ay geçerli olacak mı bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim mod lar taşırsa doğru yere sevinirim. Teşekkürler.

huzeyfeboz

Üye
Tepki
13
Şuan Olmaz Her ayın birinde 300 silk harcama yaparsan saat 18:00 den önce 2 aylık vip yani tek tik birde 300 silk ile premıun aldıgın ıcın 3 aya tekabul etmıs oluyor malasef birdahaki ayın başını beklemen lazım vip olabilmen için

huzeyfeboz

Üye
Tepki
13
(şuanda istersen pre çekebilirisn ama 1 aylık olur oda pahalıya gelir onun için mart 1 beklemen lazım artık bu fırsatı kaçırdın malasef

JokeGame

Yönetici
Yönetici
Tepki
6,211
Merhaba,

İsroya tekrardan başlama yeni karar verdim. Youtube videolarında bahsedildiği JC Planet 300 silk harcama mevzusunu 1 Şubattan uygulayın diye önerildi ki 3 ay tek tık atılabilisin diye. Sormak istediğim özellikle ayın ilk günü mü yoksa şuanda alsam 3 ay geçerli olacak mı bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim mod lar taşırsa doğru yere sevinirim. Teşekkürler.
Selamlar. Her ayin 1 i en mantiklisi. Mesela 2-3-4-5 tede harcayabilirsin. Atiyorum 1 subatta vip yaptin 90 gün. 2 subatta 89 3 subatta 88 gunun olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar