Windows 11 Mavi Ekran Sorunu - Toros.sys

jangan01

Üye
Tepki
10
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle 4Game (RUS Silkroad) Oynayan arkadaşlar için büyük bir sorun ile geldim. diğer serverlerde sorunum yok sadece Rus da sorun oluyor. Bildiğiniz üzre Rus Silkrad artık yeni bir guarda geçti. Bu guard Win-11 lerde özellikle amd ekran kartı kullanan arkaşlarda büyük sorun.
Ben inanın her yolu denedim gerek Jokegame gerek de oyunda tanışdığım bir çok arkadaşa sordum sürekli oyun hatalı-oyun kısa yolu bozuk - oyunu sil yeniden kur gibi bir çok öneri aldım fakat durum çok farklı.. Bu tamamen bende olan bir sorunda olabilir.

-Oyun dosyası konumu: C:\Games\SilkRoad Online\Frost
-Frost dosyası içinde bulunan toros.sys adlı uygulama - G üncel AMD ekran kartı sürücüleri ile çakışıyor ve bilgisayar mavi ekrana geciyor. görselli ekliyorum.
-Görsellerde görüyorsunuz bu toros.sys adlı yazılım pc lerde mavi ekran ve buna benzer 1-2 hata daha veriyor. Bu hatadan kurtulmak için Defender ı kapatın - Amd ekran kartınız orjinal sitesinden güncelleyin ve C:\Games\SilkRoad Online\Frost nün konumunu D Yapın sorunlarınız çözülecektir. Birdaha Mavi ekran veya Yeni ismi ile siyah ekran hatası almayacaksınız.

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    40.4 KB · Görüntüleme: 3
  • 3.png
    3.png
    113.7 KB · Görüntüleme: 3
  • Adsız.png
    Adsız.png
    5.1 KB · Görüntüleme: 3

kharis

Üye
Tepki
0
Aynı sorunu bende yaşıyorum format attım, oyunu çıkarılabilir diske taşıdım, driverlaı ddu ile silip baştan yükledim hiç biri çözüm olmadı. Mavi ekrandan kurtulamıyorum. Ekran kartı Amd de değil Nvidia 4070 Ti. Oyunu oynamak imkansız hale geldi benim için.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar